©2019 by Annika Nurminen.

Annika_Nurminen_2väri-1.jpg

Matkani tähän hetkeen

Vuonna 2016 ostin mieheni kanssa ensimmäisen asuntomme, menimme naimisiin, aloitin psykoterapian ja treenasin hulluna. Yksi ilta uupumus voitti. Sinä päivänä alkoi myös muutos joka on johdattunut itseni tähän hetkeen.

Vuonna 2016 olin ollut työelämässä parisen vuotta ja tein sillä hetkellä vanhusten palvelukodilla sekä lasten toimintaterapeuttina töitä. Olin jo siinä vaiheessa ymmärtänyt, että ihmisten parissa työskentely on lähellä sydäntäni.


Työ kuitenkin uuvutti ja elin jollakin lailla sumussa. Tastalla vaikutti vakava sairastuminen ja sen tuomat pelot. Uupumus yllätti kesken vauhdikkaan elämän. Sain huomata, että olin rakentanut huteran perustuksen päälle elämääni. Muutos oli pakosti edessä ja uudet tavat ajattelussa sekä arkielämässä alkoivat tulla esiin. Pakko tunnustaa, että yritin kyllä vanhan kautta ensin. Samoja ajattelumalleja ja kaavoja pitkin laahaten. Psykoterapian, Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutuksen, Life coach opintojen sekä läheisten ihmisten tuen kautta, elämäni alkoi pikkuhiljaa avautua.