©2019 by Annika Nurminen.

Valmennus kanssani

Haluan tarjota sinulle ainutlaatuista, mutta helposti lähestyttävää ja toteutettavaa valmennusta. Yksinkertaisimmillaan tarvitsemme molemmat vain puhelimen. Joskus, läsnäolon ja aidon itsemme avautumisen mahdollistamiseksi, tarvitsemme omaa tuttua ympäristöämme tai ehkä luonnon läsnäoloa.

Ajasta ja paikasta riippumatta

Puhelu tai videoyhteys

Helpoimmillaan coaching tapahtuu, ajasta ja paikasta, riippumatta puhelimen tai videoyhteyden kautta. Istu alas, rauhalliseen paikkaan ja ota aikaa itsellesi. Jo yhdellä puhelulla elämäsi suunta voi muuttua ja kirkastua.

Coaching 

85€/h (sis. alv.)

3 kerran sarja 240€ (sis. alv.)

5 kerran sarja 390€ (sis. alv.)

Omassa ympäristössä

Kasvotusten, kotonasi tai lähiympäristössäsi

Tuntuuko sinusta luonnolliselta tavata kasvotusten? Oma koti voi tarjota turvallisen ja yksityisen kohtaamisen tai lähiympäristössä tapaaminen helpon kohtaamispaikan. Olen toimintaterapeuttina tottunut tekemään kotikäyntejä ja ne tuntuvat itselleni luonnolliselta. Haluan tarjota myös sinulle tämän mahdollisuuden, koska oman kotiympäristön luoma turva tai sen tarkastelu yhdesssä voi mahdollistaa ja luoda suuntaa.

Coaching kotona ja lähiympäristössä

(Turun seutu)

98€/h (sis. alv.)

Avaudu luonnossa

Yhdessä liikkuen metsän tai meren ääressä

Oletko haaveillut keskusteltusta ja itsesi kehittämisestä kävelyllä tai luonnossa liikkuesassi. Minä ainakin olen. Liikkuessamme olemme helpommin läsnä ja yhteydessä itseemme. Luonto ja liike voi virkistää tai rauhoittaa tarvittaessa ja luoda optimaalisen alustan päästä yhteyteen oman itsensä kanssa. 

Coaching Turun Ruissalossa

98€/h (sis alv.)

 

Ryhmävalmennus

Kohti työyhteisön hyvinvointia

Ryhmävalmennus sisältää aina kattavan kartoituspuhelun ja  työyhteisön mukaan räätälöidyn valmennuspaketin.

Pyydä tarjous!